Det var nu ett tag sen

Jo, en tid har gått sedan sista inlägget. Kanske för att Facebook duger gott o väl, för här är väl ingen inne och kikar?=)
Har hänt en del sen sist, och jag är lyckligare än någonsin
-Bal
-Student
-Födelsedag
-Förlovning
-Sköna dagar med älskling
-Operation för adde
osvosv..

Balen var sisådär, man kände sig som djur i en bur när man gick där i boxningsringen. Men de flesta var fina och jag var nöjd så långt. sedan kom kvällen och den bjöd inte på några större festligheter så kvällen slutade tidigt för malin.

Studenten var den bästa, men det är nog inte så konstigt när man har världens bästa klass=) frukost här på karlavägen klockan 7, sen bar det utför. Tårar, sång, glädje och en massa kramar. Hela dagen var underbar så långt, sedan blev det utgång och även den här kvällen slutade tidigt för mig. trött på alkohol, fester, kharma, lobby och allt därtill.
Och just det, hann ju med födelsedag samma dag dessutom, fick jättemycket fina presenter men bäst av allt var den från älskling. Finaste ring jag någonsin burit. LOVEU



Så nu är man arbetslös eller har sommarlov. Ledigt, säger  nog jag. För jobb finns ju över sommaren iaf, men det börjar inte för än om en vecka, så nu hoppas jag solen kikar fram. Förra veckan var jag bara i sthlm, Adam opererades och det gick jättebra lät det som :) nu väntar jag hemma på honom, han kommer troligen til Gävle idag. 

Sådär, lite text får duga nu så länge. kommer  mer framöver :)



jag hoppas du inser hur du beteer dig, men välkommen är du inte.

_____




Älskar dig adam rahm, pusss<3










RSS 2.0