lägenhet




Efter att ha varit på Ikea en dag i veckan!
Kuddarna kommer dock från H&M och det VITA tv-bordet från jysk.
Nu börjar lägenheten se hemtrevlig ut, köket väntar bara på sina köksluckor, hallen väntar på tapeter, badrummet vill ha sitt lilla skåp osv.
Har inte skaffat mig en säng än, har lite beslutsångest eftersom adam och jag tillsammans har hur många sängar som helst men jag blir tvungen att korta av en säng ungefär 10cm eftersom den som byggde sovalkoven inte hade någon tumstock(?). Badrummet har jag inte tagit tag i för än nu, då thord har målat och fixat där inne. Men nu ska jag börja ta tag i det också. Även hallen när den blir klar. Sen är det bara massor som ska upp på väggarna, och en massa småfix =) Men det  ser redan mysigt ut och jag ville inte gå därifrån idag. Mamma har verkligen hjälpt mycket!
Jag kommer uppdatera med bilder under tiden jag håller på så ni som läser får se mer än bara text=)

Blir även en jävla massa jobb i helgen och nästa vecka, typiskt när adam är ledig. Då ska jag jämt jobba. 5 dagar nästa vecka och alla är inte korta heller. ne ne

nu ska jag inte beklaga mig. Nu ska jag räkna timmarna och se vad som kommer på lönen den 15e. puss

bilder


Adam börjar med grundfärgen efter att morfar har slipat.

Köket blev färdigmålat dag ett !

Blev tvungen att slänga in denna otroligt "fula" bild på zacke och gossi.
Hundar kan allt betee sig som de vill. och sitta fint :P




halvarsbacken



Nu har det gått ett par dagar sedan jag fick lägenheten, i torsdagskväll var vi dit och hämtade nyckeln, dagen efter började vi måla och nu är det klart ! Efter 4 lager färg i vardagsrummet är det nu vitt, ooch grått i köket som sagt=) På onsdag kommer totte och tapetserar hallen sen är det bara badrummet kvar. Har även storhandlat på Ikea idag, så nu är soffa, soffbord, matta och tvbord uppe i alla fall. längtar efter att få packa upp alla kartonger, för jag blir alltid lika överraskad av vad som finns där i=))

DEnna vecka blir det lite jobb så jag blir kanske helt klar till helgen om jag har tur. Tis, fre och söndag blir det storvik och likaså veckan därefter. Ångrar att jag sa nej till jobb på dagis idag, vill verkligen dit och hälsa på nu=)

men men, dags att sova för att jobba imorgon. Godnatt


Jag har världens bästa liv, lyckligast i världen och älskar min adam så himla mycket. Jag kan inte tänka mig en dag utan dig. <3

jag älskar detta



ny vecka, vecka... 7 eller 8? Det har jag ingen koll på.

Igår var det alla hjärtans dag och hälften av befolkningen klagar och hälften tycker det är mysigt. Alltså, de som är utan någon att dela dagen med bara klagar. Jag är glad att få delat två alla hjärtans dagar med adam hittills och fler blir det. Vi myste lite i fredags och jag fick detta väggord och trosor av baby=) Uppskattning och kärlek får vi båda varje dag men jag tycker ändå det är speciellt och roligt med en tradition som denna och jag älskar att köpa nåt fint till honom. Han fick en fyll-i bok en tischa och en skjorta=) plus lite godis. Ett fat och choklad fick jag av lillan och godis och en klocka av mamma =) Även en söt tavla av emelie.. Så det känns lite som julafton fast mindre och "sötare" på nåt vis.

HUr som helst så jobbar jag heldag imorgon och det kan vara skönt så dagen drar förbi och jag får flytta in i lägenheten nu i veckan! Var mycket som skulle göras av sandvikenhus dessutom, i badrummet vilket var ganska bra. Även en rust i köket i år, men jag ska i alla fall måla om innan. Har redan planerat hur allt ska vara. STILRENT och inte alls mycket färg och mönster.. Hallen är jag osäker på, den skulle de tydligen tapetsera om.. Men jag tror det blir nåt ljust i alla fall, men med svarta möbler. I köket blir det gråa väggar, med vita tillbehör så som bord, hyllor osv. Slog till på ett billigt vägg vitrinskåp på ikea idag för 275kr som tidigare kostat 699! Underbart=)) I vardagsrummet blir det vita väggar, grå/svart soffa, vitt bord, svart matta och sedan vita övriga möbler.. Sovalkoven kan nog bli svart för att dölja den mer. Sedan finns det inte så mycket mer plats att berätta om. Jag är redo och SKA börja måla samma dag jag fåår nyckeln. Här ska det inte slösas med dagar=)


Nu blir det fifa10 med addelit0 och vi har ett vad som står på spel... Jag vill förlora ;)

puss och kram.. Välkommen på fika ihelgen, halvarsbacke i järbo =)) För då är malin offeciellt en järbobo !!!!!;DDDDDDDD




11feb



Äntligen ligger jag ned i sängen efter en hel dag!!
Lyckades gå upp och göra mig klar samtidigt som Adam imorse före klockan 8, och det händer inte ofta.
Sen dess har jag varit överallt.. Varit på jobbet och pratat lite vilket slutade lyckat enligt mig=) Sedan hem till mamma och vidare för shopping. Emellan detta har jag även hunnit hämta adam, städat en hel del för att sen köpa det kära köksbordet:D Jag har haft tur att allt jag tänkt köpa finns hemma. fast det gör dock att det blir fullt både hos mamma pappa och farfar.. jag tror fanimej att det är lägenheten som saknas just nu =) jag vill bara få upp allting på sin plats och sedan slå mig ner i en skön soffa i en mysig lägenhet med massor av värmeljus och lite god nylagad mat.  Hur som helst så fick jag köksbordet, tvbordet och hyllorna (bilden)  till mycket bra pris. Bordet plus 4 stolar med klädd sits för 3000 och sedan en extra iläggsskiva. TVmöbeln var på rea och fick hem den för 300 kr som var riktigt bra (1499:-) och långa hyllor för 49kr/st. blev 3st sådana=))  NU saknas lite grann bara. någon som har ett litet vitrinskåp??

RSS 2.0