2010

Någon som missat att det är onsdag idag? Ne, vad är det för viktigt med den dagen. mitt i veckan bara..

Har inte heller något nyttigt att skriva, missa inte andra avenyn idag förresten. och ingen missade väl heller ph igår? =)) Cimon fick åka och det var synd, men jag inte är inte kär i honom precis som alla andra är.. Jag och adam är med kär i kristoffer:D
Mer än så har väl inte hänt sen senast, alla här är jättetrötta och jag var död efter endast 4 timmars jobb. Usch säger jag bara.. Men i helgen blir det mer jobb och det ser jag fram emot =)

Om vädret blir bättre ska jag hämta ut och betala soffan på jysk imorgon. Och kika köksstolar dessutom=)
Även en klocka ska inhandlas, har i alla fall bestämt mig för en jag ska ha i köket.

Vore snyggt i vardagsrummet också, men jag kommer ha den i köket=)

Snart är det bara en månad kvar och jag har hur mycket smått som ska packas har jag kommit på. En hel vind ska röjas med saker jag vill ha med och en massa glas ska packas säkert.. hoppas jag får hjälp snart!!!

Nu blir det robinson och ett glas juice. sedan sova! höres, puss


jag älskar dig adam ! 18/11 -08<3

2010

Strax börjar ph!! äntligen, ut med alla nya... nu ska det inte in fler som tur är =D

Shoppat klart allt smått till lägenheten nu nästan. Tvättmedel i massor osv osv.. dOLLarstores nye stamkund kan vara MAlinMURBErg!

Har även köpt upp mig på handtag till köket. Kommer bli TjOCKT freeesht!


Rostfria snygga! Tyvärr inte i ett sådant här kök dock:...

2010

Då var helgen slut igen.. Har varit skönt med 3 timmarjobb med 100procent ob =)) DÅ lönar det sig, älskar att jobba söndagar och helger. Imorgon blir det också ett par timmar med jobb men innan det ska det handlas lite små saker på dollarstore, så som tvättmedel och annat billigt som är nödvändigt. Sedan blir det väl att packa ner lite mer saker bara. Har förövrigt beställt en soffa nu, blir ingen divan som är så populärt, men visst hade det varit skönt.. Men jag föredrar hörnsoffor,  och det blir perfekt när man bor litet=)
Jysk hade bra priser på egenbygda soffor. denna gick på 6200 och det är bra om man jämför alla andra=)
riktigt nöjd!

kram

2010

Dåligt uppdatering här men jag kommer aldrig in i detta igen. Ska försöka så gott jag kan men jag läser inget som intresserar någon. så vitt jag vet.. men jag kommer antagligen skriva lite ändå =)) finns alltid någon som är nyfiken på vad jag sysslar med. VEt i allafall att adam är en läsare ;)

Hur som helst så är det äntligen helg igeN! Trots att jag jobbar vissa dagar under en helg och ledig några dagar i veckan så är helg ändå skönaste som finns=)) Har blivit lite ströjobb denna månad men tillräckligt för den lön jag behöver plus mycket mer som man kan leva fritt på. Och så kommer det fortsätta om jag har rätt, men jag ska aldrig säga något som bara är 80%säkert men -peppar peppar!


nu hände det något med datorn också därför är texten ovan "stor".. Nu ska jag stänga ner denna sida och ta och kika på hemmafruar..

kramkram

RSS 2.0