Dag 1 - Presentation av mig själv

Ja, Malin Kristina Murberg är hela namnet. Har bott i samma hus i sandviken i ca 20 år tillsammans med mamma pappa och syster. Men nu är jag bosatt i järbo tillsammans med Adam och Xena =) Precis flyttat för andra gången på ett år, och de var ett bra beslut. Jobbet tar upp stor del av veckorna och det är på Coop Konsum i Storvik där jag för ett tag sedan fick fast anställning efter att ha jobbat och praktiserat inom Konsum sen jag var 17år. DEt lönar sig att kämpa, och jag blir nog kvar ett tag så länge jag trivs.. På fritiden går mest tid till adam och vovven och även shopping såklart. Intresset just nu är väl störst för just inredning, dit de mesta av pengarna går. Mer än så var det väl inte för tillfället. Avslöjas väl mer alla andra dagarna, så vänta o se bara =)) kram


30 dagar av mig, om mig

Eftersom jag fick skäll av pernilla igår så ska jag försöka skriva lite mer här.
Vi börjar med någoit vanligt, så jag vet vad jag ska skriva varje dag.

Dag 1 - Presentation av mig själv
Dag 2 - Något jag tipsar om
Dag 3 - Mina syskon
Dag 4 - Det här åt jag idag
Dag 5 - Min kärlek
Dag 6 - Min dag i detalj
Dag 7 - Mina bästa vänner
Dag 8 - Mina passioner
Dag 9 - En perfekt helg för mig
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mitt arbete
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 14 - Vad jag hade på mig idag
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Fula ovanor
Dag 17 - Min favoritresa
Dag 18 - Min bästa födelsedag
Dag 19 - Något jag saknar
Dag 20 - Den här dagen för precis ett år sedan
Dag 21 - Min önskelista
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Något jag önskar att jag gjorde mer
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - Min skoltid
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Mina favoritskor
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med...

seize the day

Nu är jag så gott som frisk, men ändå inte. Det är något mer inside som är fel.. känner jag på mig, plus att jag är hemskt seg i kroppen efter den här veckan, men imorgon ska jag ta och jobba eftermiddag så jag får iaf sova ut och inte jobba heldag, likadant på fredag sen så tänkte jag vila ut igen i helgen igen så får vi se hur jag mår inför nästa vecka=)

HÄmtade även ut mina nya skor från hm idag, han inte testa dem men de var väldigt snygga och högre än vad jag trott men det blir bra. Fick även hem beställningen från Forever21 här om dagen, allt var väldigt bra men det är trökigt att deras kläder alltid är så små, inge oversize fast det ser så ut på bilderna. Men då äre bara att ta en megasize. Hur som helst så ligger ju frakten endast på ca 60kr och ingen tull alls, dessutom tar det bara en vecka ungefär! Jättebra=)

Nu blir det sängen för mig medan adm skypar lite till wow, tur att vi har ett sovrum nu!

skorna och lite annat som kom hem:


Inget är omöjligt för den som har viljan

denna dag skulle jag vilja skjuta i huvet bara, jävla halsfluss så jag nästan kunde tagit snaran runt halsen. Och till och med hälsocentralen hade fullt hela dagen, slutade med några pizzor i toan, freeshtjej.. VEt inte vad som rör sig i kroppen men något som äter mig inifrån iaf.

Jag och lilltjejen är hemma själva medan adde är på bilma, Jag har aldrig sett denna cup förr tror ja, idag förknippar jag den med ett helvete och smärta, en helg som blev början på "vårt" nya liv. En händelse som förändrade oss alla. Värsta tiden i våra liv. Den dagen var 11 januari 2009, en söndag eftermiddag vid 2-3 om jag minns rätt. Jag hade vaknat upp hos adam i järbo och han skulle senare åka till bilma i ockelbo. Efter många om o men åkte jag hem till sandviken och adam tog sällskap tillsammans med evelina och alexander. Jag och Pernilla bestämde oss att åka dit vi med, och jag står i mitt gamla rum och klär mig, när evelina ringer mig... Det här något jag verkligen inte kommer glömma, detta ögonblick när hon ringer. Hon säger att hon åker ambulans med Alexander påväg till gävle sjukhus, att de varit med om en olycka och att adam åker en annan ambulans.

Jag trodde abslout inte det värsta först, evelina var ju så lugn och jag trodde alla tre varit med i bilen. Jag åker såklart direkt till gävle för att möta upp dem på akuten. Vid den här tiden har jag fått veta att de inte visste hur det var med adam men han var i alla fall vid medvetande efter olyckan. Jag mötte upp Adams farfars sambo och fick inte träffa adam utan fick direkt komma in till alex och eve, därefter gick det utför. Ambulanspersonalen förklarade hur de låg till med adam och att de inte visste mycket. Det enda adam sa var att han hade ont i magen och att "jocke har skjutit mig i foten". Det visade sig ett bra tag senare att han hade inre blödningar, bruten fot, nervskada och brutet bäckene osv. Vi var alla hos honom dygnet runt följande dag/dagar. Eftersom det var kritiskt med honom och med dessa skador ska man nästan inte ha överlevt. Vi satt spännt och väntade på olika provsvar, blodtryck osvosv. Även att inte kunna få kontakt med honom, han bara låg där med maskiner och mediciner. Usch, en syn jag gömt längst bak i huvudet.. 

Sen dess har det varit en lång resa för alla men inte minst för adam som varit en ängel dessa två år.
Alla vi beundrar dig och är så otroligt stolta!!!
Jag älskar dig<3



Ab imo pectore

bloggskrivandet har jag redan gjort i tidigare fas av livet. Men det skadar inte att börja lite igen, trots alla gånger jag försökt. Har haft kaos i min kropp senaste veckorna, ända sedan jul har jag varit hängig men i går bröt det verkligen ut och nu har jag hög feber, huvudvärk och förskylning. Har slopat mina skuldkänslor jag får när jag måste vara hemma från jobbet, nu Måste jag vila och vila och samla kraft. Tyvärr har jag smittat min sambo och jag önskar ingen denna smärta man har!!!!!!!


Mycket har hänt sista två månaderna av 2010 och nu är vi inne på 2011. Flytt till större lägenhet vilket var en FANTASTISKT beslut av oss båda, vi trivs hur bra som helst och kan inte förstå hur vi fått plats i hälften så stor lägenhet. Även fått till det med färg och tapeter i de flesta rum. BIlder kan jag slänga in lite senare, om jag lyckas hålla i detta.

Även världens bästa månad december har susat förbi och mysigaste tiden på året JULEN har varit. Sen har vi ju träffat Evedog som är hemma på "semester", och jag vill ju såklart inte att hon åker tillbaka :/ bästa vän.

Men nu fortsätter vi fredagskvällen i soffan och halvsover, ett plus för alvedon forte och panodil forte. 


RSS 2.0